Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyszínek

 

 

cloudsdale_vector_by_proenix-d56pi9o.png

Cloudsdale:

Cloudsdale a pegazusok városa.Ez a város a legnagyobb az égen és a legjobb repülők is itt születtek, többek között Rainbow Dash is és a Wonderbolts tagjai is.Itt szokták tartani évente az ifjúsági műrepülő versenyeket.Itt van az időjárás-gyár.

 

 

a_view_of_ponyville_by_hellswolfeh-d54ci48.png

Ponyville:

Ponyville-ben játszódik a sorozat is.Itt tulajdon képpen minden féle póni és (pegazus,unikornis és földi).Ponyville-t a földi pónik alapították meg, a lakosságot illetően a legtöbb a földi póni.Fekvése völgyben van, hegyaljában egy dombos vidéken.Keresztül megy rajta a Canterlotból kiinduló folyó is.

 

 

ruins_of_the_elements_of_harmony_by_emberfiremane-d56fg2v.png

A hercegnő testvérek kastélya (kastélyromja):

Itt található a régi palota (legalábbis a romjai).Ez a palota (a nevében is benne van) a hercegnő testvéreké volt (Luna,Celestia).Ezen kívül itt találhatóak a harmónia elemei is.

 

 

sunrise_at_the_apple_farm_by_stinkehund-d56g24x.png

Édes-Almáskert:

Itt lakik az alma család egy kis része és Apple Jack is.ez igazából egy farm, amint látható.Itt már nagyobb dombok is találhatók, ahol az almafák tornyosulnak.

 

 

group_background__2___canterlot_castle_by_mlp_vector_collabs-d505dk0.png

Canterlot:

 

Canterlot,Equestria fővárosa,és itt uralkodik Celestia hercegnő is.Innen ered a Ponyville-n áthaladó folyó is.Nagyon szép.Ami a fekvését illeti hegység tetején van (majdnem).Twilight is itt született meg,és ide járt a varázsló iskolába.Aligha találhatók pegazusok, viszont nagyon sok az unikornis.

 

 

mezo.jpg

Tisztás:

A tisztás Ponyville melett található és a hegyekkel csap össze.A tisztás végén a Kietlen-erdőbe visz az út.Ez a hely kiváló piknikezésre is.

 

 

apple-loosa.png

AppleLoosa:

 

AppleLoosa-ban élnek Apple Jack rokonai.Itt minden az alma körül forog,ezt bizonyítja a város neve is.Csak földi pónik találhatóak meg itt.

 

 


night_in_the_everfree_forest_by_tajarnia-d54paf2.png

A Kietlen-erdő:

A Kietlen-erdő a leges legrémisztőbb hely Equestriában.Sok rémisztő és fura lény él itt.Nagyon sötét van,ide még a napfény sem jut be.